Circular

Circular No: 2020/183


Disposable Non Steril Box Önlük İhracatında Devlet Malzeme Ofisine Hibe Uygulaması Hakkında

 

04.03.2020 tarihinde ihracatı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nun ön iznine bağlanmış olan Kişisel Koruyucu Donanım kapsamındaki disposable non steril box önlük ihracatı için Devlet Malzeme Ofisi’ne  (DMO) teslim edilecek her 1 (bir) ürüne karşılık 3 (üç) ürüne ihracat izni olacak şekilde isteyen firmalar ile DMO arasında sözleşme imzalanacaktır. Halihazırda DMO ile sözleşmesi bulunan firmalar ise sözleşme yaptıkları birimler ile iletişime geçerek sözleşmelerine ürün ekletebileceklerdir.

 

Disposable Non-Steril Box Önlüğü Teknik Şartnamesi için Tıklayınız

 

Konu hakkındaki İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin Duyurus’una https://www.itkib.org.tr/tr/bulten-2020-4428.html linkinden ulaşabilirsiniz.

 

Bilgilerinize sunulur.



Sincerely,
TGM Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti.

For question of Circular:
Sabahattin Altıkardeş s.altikardes@tgmgumruk.com
Hakan TOPAL h.topal@tgmgumruk.com


Our explanations given above contain general information on the subject.TGM GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD. ŞTİ. No liability can be claimed for any consequences arising from or related to the content of this document.

logo

TGM Gümrük Müşavirliği Limited Şirketi (TGM Customs Consultancy Co. Ltd.) of which ERTUĞRUL TAN was positioned as the Founder Chairman in 1990 has been rendering services as an indirect representative under the provisions of the Customs Law No. 4458 and Customs Regulations.

Address
  • Gülbahar mahallesi Altan Erbulak Sokak Mayahan No:14 Kat/6/6 İstanbul
Contact
  • +90 212 267 00 85(pbx)
  • info@tgmgumruk.com