Sirküler

Sirküler No: 2021/223


Konteyner Sorunu

 

TC Ticaret Bakanlığı Serbest Bölgeler, Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürlüğü’nden Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)’e gönderilen bir yazıda, Karakas Ticaret Müşavirliğinden iletilen yazıya atfen, Kovid-19 pandemisi kaynaklı küresel ölçekte yaşanmakta olan konteyner temini sorununun çözümüne katkı sağlamak üzere, Türkiye ile Venezuela arasında doğrudan veya başka ülke bağlantıları ile gemi seferi düzenlemeye çalışacaklarını belirten SLG Lojistik A.Ş. unvanlı firmanın iletişim bilgilerinin, bölgeye yaptığı taşımalarda sorun yaşayan ihracatçılarımızın kendilerine başvurabilmesi için iletilmekte olduğu bildirilmiştir.

Firma İletişim Bilgileri

SLG Lojistik A.Ş. Firma Temsilcisi: B. Osman Yiğit

Telefon: +905326786516

E-posta: osman@slglojistik.com.tr  

Konuya ilişkin Orta Anadolu İhracatçıları Birliği’nin Duyurusu https://www.oaib.org.tr/tr/bulten-2021-4207.html linkinde yayımlanmıştır.



Saygılarımızla,
TGM Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti.

Sirkülerle ilgili sorularınız için:
Hakan TOPAL hakan.topal@tgmgumruk.com
Özlem KUĞU ozlem.kugu@tgmgumruk.com


Yukarıda yer verilen açıklamalarımız, konuya ilişkin genel bilgiler içermektedir. TGM GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD. ŞTİ.’ne, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.

logo

1990 yılında Kurucu Başkanlığını Ertuğrul TAN'ın yaptığı TGM Gümrük Müşavirliği Limited Şirketi 4458 Sayılı Gümrük Kanunu ve Gümrük Yönetmeliği'nde belirtilen hükümler çerçevesinde dolaylı temsilci sıfatıyla hizmet vermektedir.

Adres
  • Gülbahar mahallesi Altan Erbulak Sokak Mayahan No:14 Kat/6/6 İstanbul
İletişim
  • +90 212 267 00 85(pbx)
  • info@tgmgumruk.com